Талиатели болонезе с дробчета

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714179
21/06/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене55 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 167
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина, добавете нарязаната панчета и запържете за няколко минути.

Добавете лука, чесъна, моркова и целината и задушете за още 5 минути. Добавете каймата, след още 4 минути дробчетата и разбъркайте.

Сипете пюрето, виното, бульона, ригана и дафиновия лист. Овкусете със сол и черен пипер, намалете огъня и задушете за 30 минути.

Щом сосът е почти готов, сварете пастата. Отцедете и я смесете със соса, разбъркайте, поръсете с оставащия зехтин и пармезана и сервирайте.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар