Талиатели болонезе с дробчета

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
415
301
21/06/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене55 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 437
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина, добавете нарязаната панчета и запържете за няколко минути.

Добавете лука, чесъна, моркова и целината и задушете за още 5 минути. Добавете каймата, след още 4 минути дробчетата и разбъркайте.

Сипете пюрето, виното, бульона, ригана и дафиновия лист. Овкусете със сол и черен пипер, намалете огъня и задушете за 30 минути.

Щом сосът е почти готов, сварете пастата. Отцедете и я смесете със соса, разбъркайте, поръсете с оставащия зехтин и пармезана и сервирайте.

Удобен емайлиран гевгир с дръжка - 20 cм-12%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Удобен емайлиран гевгир с дръжка - 20 cм
17.00 лв.
15.00 лв.
Виж ››

Изключително удобен и практичен, металният гевгир ще бъде ваш помощник в приготвянето на всяко ястие. Позволява лесно измиване и отцеждане на продуктите. Металният гевгир се предлага с дълга дръжка за още по-удобна употреба и съхранение.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар