Заешки дробчета с лук

Fat BertaFat Berta
Джедай
355700502k
Заешки дробчета с лук1 / 2
13/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"А вие опитвали ли сте заешки дробчета? Ако не сте, време е да поправите тази грешка"

Необходими Продукти

  • заешки дробчета - 700 г
  • лук - 2 глави
  • бяло вино - 1 к.ч.
  • домати - 1 бр.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • розмарин - 2 щ.
  • масло - 2 с.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок тиган се загрява маслото и се запържват нарязаните заешки дробчета. След 2-3 минути те се изваждат и се оставят настрана. В същата мазнина се запържва и лукът.

Добавя се надребненият домат и се връщат дробчетата. Налива се виното.

Поръсва се с подправките и се разбърква. Яденето се оставя да къкри под похлупак 6-7 минути. След това се отстранява от огъня и се сервира.

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: