Ezine.bg»Рецепти»Паста»Талиатели с дробчета и панчета

Талиатели с дробчета и панчета

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k
Талиатели с дробчета и панчета1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4

Необходими продукти

  • талиатели - 400 г
  • зехтин - 1 с.л.
  • пилешки бутчета - 4 бр. обезкостени
  • лук - 1 глава
  • панчета - 75 г
  • пилешки дробчета - 125 г
  • чесън - 2 скилидки
  • червено вино - 150 мл
  • бульон - 125 мл пилешки
  • сушени домати - 2 с.л. пасирани
  • босилек
  • пармезан
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете талиателите и ги отцедете. Междувременно загрейте зехтина в тиган и изпържете месото, лука и панчетата.

Нарежете дробчетата и заедно с чесъна ги добавете в тиган.

Запържете за още 3 минути и сипете червеното вино и доматената паста.

Овкусете със сол и пипер, гответе още няколко минути.

Добавете босилека и смесете с талиателите. Поръсете с пармезан и сервирайте.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: