Печена бяла риба с маслини

MarianaMariana
Джедай
198
101
102
28/04/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо628
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете рибните филета със сол и черен пипер. Загрейте зехтина и запържете рибата за 2-3 минути с кожата надолу.

Прехвърлете в огнеупорна тава, застлана с хартия за печене. Отстрани подредете срязаните на две домати, маслините и кедровите ядки (които може да замените с орехи).

Печете ястието около 15 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна за 15 минути и поднесете със свежа зелена салата. Преди поднасяне поръсете всяка порция с малко зехтин и пресен босилек.

Висококачествен оребрен грил тиган - 27 см
Приготвяй си тази рецепта с:
Висококачествен оребрен грил тиган - 27 см
41.44 лв.
Виж ››

Ето го новото попълнение във вашата кухня - грил тиган, който ще замести барбекюто и ще ви позволи да приготвяте храната си вкусно и здравословно. Удобен за ползване, лесен за почистване. Грил тиганът е с незалепващо покритие, което ще улесни допълнително готвенето.

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар