Агнешко печено в плик

ЕфросияЕфросияНовак301
11/09/2010
"Агнешкото как ухае, пече се, пръска в тавата, а кой ще чисти...! Имаме идеалното решение! Опитайте рецептата ни за печене в плик! Запазва аромата и тавата !"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо29 661
  • Преглеждания за месеца130
  • Преглеждания за седмицата15
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • агнешко месо - около 800 г
  • масло - 80 г краве
  • джоджен - 2 - 3 стръка
  • сол - на вкус
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • грах - за гарнитурата
  • картофи - за гарнитурата
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе си специален плик за печене. Почистете агнешкото и го осолете. Намажете го с разтопено масло, в което е кипната 1 ч.л. червен пипер.

Внимавайте пиперът да не прегори. Сложете агнешкото в плика, долейте няколко чашки вода, прибавете клонки джоджен и затворете плика.

Печете агнешкото на високи градуси около час. Поднесете с гарнитура от сварени грах и картофи.

Рейтинг

5 6
4 2
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
тони
тони
19.04.2013 09:04
добре
2
0