Телешко с ябълки и калвадос

19/03/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър16713957
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо528
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и нарежете ябълките на ситно. Разтопете маслото в тиган и щом се загрее добре, добавете ябълките и гъбите. Задушавайте докато омекнат и леко покафенеят.

Извадете гъбите и ябълките и оставете настрана. Овкусете пържолите със сол и пипер и ги запържете набързо. Загрейте калвадоса в малък тиган и го изсипете върху телешкото.

Намалете тигана и добавете сметаната, лимоновия сок, ябълките и гъбите. Задушавайте още 2-3 минути. Сервирате пържолите, поръсени с магданоза. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар