Мариновани гъби на тиган

ЕфросияЕфросияНовак301
13/09/2010
"Вкусна топла салата с мариновани гъби, която веднага ни грабна "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 786
  • Преглеждания за месеца88
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • гъби - 700 г по избор
  • лук - 2 глави, червен
  • червени чушки - 5 броя капия, печена от буркан
  • соев сос
  • сол
  • черен пипер
  • индийско орехче
  • чубрица - суха
  • масло
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете гъбките. Полейте ги с соев сос, овкусете ги с подправките и ги оставете да престоят около 1/2 час.

Загрейте масло в тиган и сложете гъбите да се запържат до готовност. Извадете ги и в същия тиган запържете червения лук, лсед което добавете и червените чушки. Овкусете с подправки.

Смесете гъбите с лука и чушките и поднесете.

Рейтинг

5 2
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Владимир Стоилов
Оцетът кога/как се слага?
0
0