Медена каша с булгур и круши

30/01/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо924
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Крушата се нарязва на четири, сърцевината се отстранява и плодът се нарязва на малки кубчета.

Олиото се загрява и в него се запържват за 2 минути кубчетата круша. Добавя се булгурът и всичко се разбърква.

Добавят се 400 милилитра топла вода, солта и всичко се вари под капак 10 минути на бавен огън.

Добавя се канела, кашата се разпределя в купички и във всяка купичка се слага по малко мед.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар