Медена каша с булгур и круши

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
273
27
221
30/01/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо974
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Крушата се нарязва на четири, сърцевината се отстранява и плодът се нарязва на малки кубчета.

Олиото се загрява и в него се запържват за 2 минути кубчетата круша. Добавя се булгурът и всичко се разбърква.

Добавят се 400 милилитра топла вода, солта и всичко се вари под капак 10 минути на бавен огън.

Добавя се канела, кашата се разпределя в купички и във всяка купичка се слага по малко мед.

Пасатор за зеленчуци и плодове
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Пасатор за зеленчуци и плодове
6.99 лв.
Виж ››

Обзалагаме се, че ще започнете да си хапвате повече полезна храна, ако си вземете пасатор за зеленчуци и плодове. Приготвянето на вкусни пюрета, зеленчукови крем супи и сладки изкушения е удоволствие с него. С пасатора за зеленчуци трудно ще излезете от кухнята, защото идеите за готвене ще се появяват в съзнанието ви една след друга.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар