Хапки с пастет от пилешки дробчета и желе от касис

07/01/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции20
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо332
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и се запържва в маслото до полуготовност. Дробчетата се измиват, подсушават се и се добавят към лука.

Всичко се запържва за около 5 минути. Добавя се сол. Дробчетата се пасират, добавя се сметаната, всичко се разбърква и се охлажда. Желатинът се накисва в студена вода.

Сокът се вари на бавен огън, докато не се изпари половината. Добавя се отцеденият желатин. Излива се във форма, оставя се за 3 часа в хладилника и се нарязва на големи кубчета.

От филиите се изрязват кръгчета за хапки. Пастетът се шприцова върху хапките, отгоре се слагат парченца желе.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар