Начин на приготвяне
Тесто: Брашното, бакпулверът, солта се пресяват. Прибавя се маслото, прясното мляко. Меси се до получаването на гладко и еластично тесто. Оформя се на малки топки, които се разрязват на половинки.
Плънка: Картофените кубчета се варят в подсолена и вряща вода около 10 мин. и се изцеждат. Лукът се запържва заедно с доматите в маслото. Прибавят се гарам масалата, кориандърът, джинджифилът, чилито и грахът и картофените кубчета. Поръсват се с лимоновия сок.
Във всяко едно тестено парченце се слага по 1 ч.л. от плънката. С четка и вода се мажат краищата им. Прегъват се на триъгълници. В загрято олио се пържат триъгълните пликчета около 7 мин. Вадят се с решетъчна лъжица, изцеждат се добре, преди да бъдат сервирани.