Топла пача

26/12/2014
Димитър
отДимитърНовак
"Това не е просто пача, това е религия, която мнозина тук изповядват ревностно "
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене80 мин.
  • Общо110 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 358
  • Преглеждания за месеца1564
  • Преглеждания за седмицата193
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

  • свински крака
  • свински уши
  • свинска опашка
  • брашно - 10 г
  • прясно мляко - 200 мл
  • яйца - 1 бр. по желание
  • чесън - 10 скилидки
  • черен пипер
  • оцет
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Общото тегло на краката, ушите и опашката трябва да е около 600 г. Измийте ги и ги залейте с 5-6 ч.ч. вода. Посолете и ги сварете до омекване.

Извадете ги от бульона и ги обезкостете. Прецедете бульона и в него върнете месото. Застройте супата с брашното и прясното мляко (и по желание с яйцето). Досварете я.

Сервирайте поръсена с черен пипер, а отделно се поднася счукания със сол и размесен с оцет чесън.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар