Начин на приготвяне
Внимателно измиваме свинските крака и заедно с телешката глава или език и свинските кожички ги поставяме в подходяща дълбока тенджера. Заливаме продуктите със студена вода и варим до омекване.
Вадим месото, телешката глава и свинските крачета обезкостяваме и всичко нарязваме на ситно. Прецеждаме бульона и в него сваряваме нарязаните на ситно корени за супа.
В подходяща дълбока купа слагаме ситно нарязаното сварено месо, добавяме твърдо сварените яйца и краставичките, нарязани на кубчета.
Подправяме с каперсите, черен пипер и сол и внимателно разбъркваме. Заливаме с горещия бульон и прибираме в хладилника за да се желира.
Преди поднасяне нарязваме пачата на парчета и заливаме с малко олио и оцет.