Виенска салата

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k969957
Виенска салата1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2

Необходими продукти

  • макарони - 50 г
  • лук - ½ глава, на колелца
  • чушки - 1 бр. зелена
  • домати - 2 бр.
  • наденица - 1 бр.
  • магданоз - 1 с.л.
  • копър - 1 с.л.
  • За соса
  • оцет - 1 ч.л.
  • вода - 1 с.л.
  • соев сос - 1 с.л.
  • олио - 2 ч.л.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбъркваме соса от предвидените за него продукти.

Почистваме и нарязваме зеленчуците, лука на колелца, чушката на ивици а доматите на осминки. Нарязваме с наденицата.

В сервизна чиния поставяме разбърканите зеленчуци, отгоре наденицата и заливаме салатата с дресинга.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: