Ризото

10/12/2014
зоя
отзояНовак
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 115
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете скълцания ситно лук в мазнината и добавете измития ориз. Бъркайте, докато стане стъклен и долейте виното.

Разбъркайте да се изпари и долейте чаша вода.

Оставете да набъбне и след това доливайте по малко вода, всеки път когато предходната се изпари.

Финално объркайте ризотото с доматеното пюре и настъргания кашкавал.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар