Зелен фасул с месо

IlariaIlaria
Новак
578
250
33
732
28/11/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 966
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг, може и телешко, шилешко
  • олио
  • брашно - 2 с.л. равни
  • лук - 500 г
  • зелен фасул - 1.5 кг
  • червен пипер
  • сол
  • чесън
  • оцет
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парчета, измийте и го подсушете. Запържете нарязания лук в мазнина, поръсете с брашно и червен пипер и добавете месото.

Добавете предварително измития и изчистен зелен фасул. Посолете и залейте с топла вода.

Варете ястието до готовност и накрая добавете ситен магданоз.

По желание може да подлучите фасула с месото с чесън и оцет. Поднесете с кисело мляко.

Забележка: За да няма ястието миризма на пресен зелен фасул, варете с парче хляб.

Дълбока тенджера от неръждаема стомана с двойно дъно 6.3л
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тенджера от неръждаема стомана с двойно дъно 6.3л
62.60 лв.
Виж ››

Дълбока тенджера за приготвяне на голямо количество храна - нито един празник няма да ви се опре! Имате цели 6.3 л, които да напълните със своето въображение и кулинарни умения. Голяма тенджера - голямо удобство!

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар