Зелен фасул с месо

IlariaIlaria
Новак
59762531
Зелен фасул с месо2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
120 мин.
Порции
6

Необходими продукти

  • свинско месо - 1 кг, може и телешко, шилешко
  • олио
  • брашно - 2 с.л. равни
  • лук - 500 г
  • зелен фасул - 1.5 кг
  • червен пипер
  • сол
  • чесън
  • оцет
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парчета, измийте и го подсушете. Запържете нарязания лук в мазнина, поръсете с брашно и червен пипер и добавете месото.

Добавете предварително измития и изчистен зелен фасул. Посолете и залейте с топла вода.

Варете ястието до готовност и накрая добавете ситен магданоз.

По желание може да подлучите фасула с месото с чесън и оцет. Поднесете с кисело мляко.

Забележка: За да няма ястието миризма на пресен зелен фасул, варете с парче хляб.

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: