Шишчета от риба по индийски

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
273
27
221
27/10/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо471
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се маринатата, като лукът и доматът се реже на ситно, чесънът и джинджифилът се настъргват на ситно. Всичко се смесва и се добавя йогуртът и куркумата, черният пипер и солта.

Рибата се реже на 24 парчета, смесва се с маринатата и се оставя за 30 минути в хладилника. Лукът и чушките се режат на парченца. Приготвя се сос, като се смесва йогуртът със ситно нарязаната краставица и нарязаният магданоз.

Рибата се нанизва на шишчета, като се редува с чушките и лука, и се запичат на скара за десетина минути. Сервират се със сос и с четвъртинки лимон.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар