Зелеви сарми с боб

ЕфросияЕфросия
Джедай
468
604
10
1k
04/06/2010
"Видях ме ги и веднага поискахме да ги опитаме И това ако не е любов от пръв поглед, здраве му кажи "
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо19 161
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подберете тънки и фини листа киселото зеле. Трябва да са средни по размер, без дебели жилки. Ако все пак има такива, ги изтънете с остър нож.

В загрят зехтин запържете лука, докато стане прозрачен, и добавете настърганите моркови и сварения боб. Задушете и добавете червения пипер, чубрицата, джоджена и магданоза.

Завийте сарми с плънката и ги подредете в подходяща дълбока тава. Залейте с бульона от боба и ги запечете за около 20-25 мин във фурната на 180 градуса.

Рейтинг

5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар