Капама с лапад

MarianaMariana
Джедай
198
106
102
19/01/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 927
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Капама

Начин на приготвяне

Добре почистете лапада, отрежете дръжките му и измийте листата. В плитък съд подредете един ред цели листа. Ако листата са твърде едри, може да ги нарежете на едро.

Овкусете със сол, черен и червен пипер. Отгоре поставете няколко ивици червени пиперки, които предварително сте опекли и обелили. Добавете няколко кръгчета от лютото чушле и добавете малко магданоз.

Повторете процедурата до изчерпване на продуктите за капама. Налейте в тавата 1 ч.ч. топла вода, захлупете и задушавайте на тих огън (150 градуса) до омекване на лапада. Преди поднасяне поръсете със ситно нарязан магданоз и копър така приготвената вегетарианска капама.

Вкусна капама с лапад, която несъмнено трябва да опитате.

Пластмасова кутия за съхранение на храна - 1 литър
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Пластмасова кутия за съхранение на храна - 1 литър
2.99 лв.
Виж ››

Практична и функционална - пластмасова кутия за съхранение на храна за всички, които искат и в офиса да се наслаждават на домашни гозби.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар