Пъдпъдъци с чеснов сос

Нина НордНина Норд
Джедай
23/06/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 585
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кубчетата бульон се разтварят в 2 литра топла вода. Морковите и лукът се режат на едро, целината се реже на ситно. Всичко се добавя към бульона заедно с черния пипер.

Фасулът се отцежда, нарязва се на едро и се добавя към бульона. Всичко се вари до омекване, вади се в голяма чиния и се покрива с фолио, за да не изстине. В бульона се слагат почистените пъдпъдъци и се варят 20 минути.

Чесънът се пресова и се смесва с майонезата. Пъдпъдъците се вадят от бульона и се режат на парчета. Сервират се със соса и със зеленчуците.

Рейтинг

5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар