Свинско със зеленчуци в гърне

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
25/07/2009
"Взимате едно гърне, каните приятели на гости, всеки носи я месце, я вкусни зеленчуци, после слагате всичко в гърнето и чакате магията да стане - така се готвят най-вкусните манджи "
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо22 108
  • Преглеждания за месеца124
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гювеч

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на средно големи парчета - по 2-3 бр. в порция. Залива се с хладка вода и се вари до омекване.

Бульонът се излива и се прецежда.

Парчетата месо се разпределят в 3-4 гювечета и се добавят нарязаните зеленчуци и подправките. Всичко се залива с горещия прецеден бульон, посолява се и се вари на слаб огън.

Поднася се в гювечетата, като се поръсва с нарязан на ситно магданоз.

Традиционен български гювеч с капак 5л-8%
Приготвяй си тази рецепта в:
Традиционен български гювеч с капак 5л
23.99 лв.
21.99 лв.
Виж ››

За приготвянето на вкусно, ароматно и здравословно ястие винаги може да разчитате на този традиционен гювеч с капак и стилни вградени дръжки.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар