Начин на приготвяне
Загрейте фурната на 150 градуса. Почистете месото от всякакви тлъстини, след което го нарежете на пържолки.
Смесете мащерката, дафиновия лист, солта и ригана.
Втрийте подправките в пържолите. Наредете овкусените пържолки в купа, покрийте и оставете за 2 часа в хладилник, за да се смесят добре ароматите.
Загрейте олиото в тиган и запържете пържолите.
Прехвърлете ги в глинено гърне. Задушете чесъна и лука в тигана, след около 5 минути добавете бирата и захарта и кипнете. Изсипете сместа върху пържолите и печете за 2 часа. Извадете ги от гърнете и сложете в чиния, подходяща за сервиране.
В подходяща купичка смесете маслото и захарта. Загрейте соса, който е в гърнето, на умерен огън и добавете от маслото, за да го сгъстите. Щом се посгъсти сосът, залейте всяка пържола и поднесете.