Пиле с чили сос по южноамерикански

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
273
27
221
29/04/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо649
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се поръсва със сол и черен пипер и се намазва с масло.

Овалва се в галета и се запича на грил на 200 градуса.

Сервира се залято с чили соса, поръсено с накълцан магданоз и украсено с кръгчета лимон.

Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
23.80 лв.
Виж ››

Металната тава, с която може да готвите във фурна и върху котлон, е точно пред вас. Функционална, практична, удобна. Тава е с незалепващо покритие за още по-вкусни ястия и лесно почистване. Тава-мечта за всяка домакиня!

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар