Салата с конкильони и спанак

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283
14
28/04/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо228
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пастата се вари според указанията на опаковката и се отцежда. Спанакът се попарва 5 мин. във вряща вода, отцежда се и се реже ситно, прибавя се към пастата.

Добавят се и нарязаните на ситно твърдо сварени яйца и нарязаните гъби, които предварително може да сварите или запържите по желание. Беконът се реже ситно и се запържва в зехтина, отцежда се и се прибавя към салатата.

Овкусява се със солта и черния пипер, добавя се лимоновият сок, нарязаният на ситно копър и внимателно се разбърква. След това е готова салатата се оставя да престои в хладилника.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар