ezine.bg»Рецепти»Риба»Хайвер»Тарама с грис и червен лук

Тарама с грис и червен лук

AneliaStefanovaAneliaStefanova
Новак
132969226
Тарама с грис и червен лук
Снимка: AneliaStefanova
1 / 2
24/01/2023
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
2 мин.
Готвене
3 мин.
Общо
5 мин.
Порции
4
"Чудна и лесна разядка, която задължително се поднася с препечени филийки"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В буркан сипете хладката вода. Добавете лимонената киселина, лука и хайвера. Добавете гриса и пасирайте хубаво.

На тънка струйка започнете да наливате олиото, като не спирате да разбивате с пасатора.

Тарамата трябва да е с кремообразна консистенция.

Приберете хайвера в хладилник за няколко часа.

Поръсете с копър и магданоз, сервирайте с препечени филийки.

Тарамата с грис и червен лук е готова.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: