Гръцка рибена чорба

14/04/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 932
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В студената вода се добавят ситно нарязаните лук, праз, морков, целина и чесън. Вари се 20 минути.

Прецежда се супата и се добавя доматеният сок. Застройва се с прясното мляко, в което е размито брашното. Вари се отново 10 минути и се слага нарязаното на кубчета рибно филе.

Вари се на слаб огън 8 минути. Накрая се подправя с бялото вино, сол и черен пипер.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
anastasia
anastasia
14.04.2014 17:17
Страхотна рецеота
1
0