Топен камамбер с червени боровинки

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283
68
73
12/03/2014
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо563
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитите боровинки се слагат в тенджерка заедно със захарта и 1 с.л. вода. Добавя се портокаловата кора и се държи на огъня около 10 мин.

Нарязва се магданозът, дивият чесън и мащерката, счуканият чесън, добавя се зехтинът. Четири филии се нарязват и се мажат със сместа от чесъна.

Камамбера се реже вертикално на 10 парчета, като се запазват две. Останалите се намазват със сместа от чесън.

Върху хляба се слага по две парчета от сиренето и се запичат, докато сиренето се разтопи. Зелените салати се подреждат в чинии за сервиране. Слага се по една филия плюс соса от боровинки.

Класическа дървена дъска с дръжка - Номер 3-9%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Класическа дървена дъска с дръжка - Номер 3
5.49 лв.
5.00 лв.
Виж ››

Удобна за употреба и лесна за почистване класическа правоъгълна дървена дъска.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар