Бисквитена торта с течен шоколад

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
119
144
18/06/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо14 892
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Бисквитени Торти

Начин на приготвяне

Начупете бисквитите и целувките. Разбийте маслото. При него добавете яйцата, прясното мляко и какаото. Разбъркайте и сложете сместа на котлона. Не позволявайте на сместа да заври. За целта бъркайте непрекъснато.

Отстранете от огъня и изчакайте сместа да се охлади.

Нарежете смокините на дребно и ги прибавете заедно с натрошените бисквити, целувките и ореховите ядки. Разбъркайте.

Преместете сместа във форма за торта. Оставете така приготвената торта да се стегне в хладилника и я залейте отгоре с течен шоколад.

Метална щипка за торти и сладки
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метална щипка за торти и сладки
11.99 лв.
Виж ››

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар