Начин на приготвяне
Разбийте течната сметана. В отделен съд смесете крема сиренето с пудрата захар. Разбъркайте добре. Прибавете заквасената сметана и течния шоколад. Разбъркайте отново, за да получите пухкав крем. Сипете разбитата течна сметана и разбъркайте.
Потопете бишкотите в прясното мляко с рома и ги наредете на дъното на правоъгълна форма. Изсипете върху тях половината крем. Покрийте с втори пласт бишкоти и ги залейте с останалия крем. След това сложете тортата в хладилника.
Пригответе заливката, като смесите продуктите и ги сложите на слаб огън. Разбъркайте добре докато получите гладка смес. Изчакайте да се охлади и залейте тортата с него.
Сложете бишкотената торта в хладилника, докато стане време за сервиране.
Коментари