Начин на приготвяне
Като за начало разтваряме нишестетата в около 100 мл от соевото мляко.
След което изливаме останалото около 700 мл соево мляко в тенджера и добавяме разтворените нишестета, кафявата захар и ванилиите.
На умерен огън разбъркваме постоянно сместа, докато стане на сладък веган крем.
Следва във форма за торта с отделящо се дъно (покрито с пергаментова хартия) да редим ред бисквити, ред крем, като завършваме с ред крем.
Оставяме бисквитената торта в хладилник за едно денонощие, за да стегне крема и да го попият бисквитите.
Накрая намазваме веган тортата отгоре със сладко от ягоди и поръсваме с кокосови стърготини.
Отстрани на веган бисквитена торта по обиколката ѝ поставяме бадемово брашно.
Да Ви е сладко!