ezine.bg»Рецепти»Ястия с Яйца»Омлет»Омлет по италиански

Омлет по италиански

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
6322k313k
Омлет по италиански
17/09/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2-3

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се счупват и се овкусяват с подправките. Разбиват се с тел или вилица до пълно хомогенизиране.

В тигана се разтопява маслото, изсипва се 1/4 от яйчената смес и се запържва само отдолу.

Полученият омлет се прегъва на две, слага се от изварата и се прегъва още на две.

Рейтинг

4.3
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: