Бяла риба разсол с маслини

10/02/2014
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо223
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Осолете почистената риба и я оставете да престои няколко часа. След това я сварете на умерен огън.

Прибавете магданоза, сока на единия лимон и 2 с.л. олио. Извадете сварената риба и я поставете в дълга чиния.

Прибавете в бульона на рибата 2 ч.л. предварително размито брашно и оставете да поври до сгъстяване.

Застройте с жълтък и залейте рибата. Аранжирайте с лимон и маслини.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар