Начин на приготвяне
Леко омекналото масло втрийте в брашното до получаване на маслени трохи. Сипете водата и замесете маслено тесто. Увийте го с фолио и оставете в хладилника, за да стегне.
Разточете охладеното тесто и го сложете в намазнена тава, като притиснете и по краищата.
Надупчете с вилица и го изпечете в загрята на 180 градуса фурна за 10-тина минути.
Бланширайте броколите и карфиола, след което ги задушете в малко масло.
Разбийте яйцата и добавете към тях настъргания кашкавал, натрошеното сирене, задушените зеленчуци и подправки на вкус.
Сипете в изпечения блат и върнете във фурната за още 30-тина минути. Охладете тарта и го нарежете.
Зеленчуковият тарт с кашкавал е готов.