Ezine.bg»Рецепти»Предястия»Мезета»Паниран кашкавал с корнфлейкс

Паниран кашкавал с корнфлейкс

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
921358
Паниран кашкавал с корнфлейкс1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Вкусотия, от която никога няма да се откажем - паниран кашкавал с корнфлейкс"

Необходими продукти

  • кашкавал - 400 г
  • брашно - за овалване
  • яйца - 3 бр.
  • корнфлейкс - за овалване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете кашкавала във фризер за 1 час, ако не използвате специален за паниране.

Нарежете парчето на 4 равни плочки. Разпределете брашното и корнфлейкса в чинии, разбийте яйцата в отделна чиния.

Загрейте незалепващ тиган с мазнина в него. Овалвайте всяко парче в брашно, яйце и корнфлейкс. Пускайте кашкавала да се изпържи от едната, а след това обърнете и от другата страна.

Поднесете панирания кашкавал с гарнитура по избор.

Рейтинг

4.7
56
40
31
20
10
Дай твоята оценка: