Ezine.bg»Рецепти»Предястия»Паниран кашкавал»Паниран кашкавал с грис

Паниран кашкавал с грис

Паниран кашкавал с грис
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
7 мин.
Общо
17 мин.
Порции
4

Необходими продукти

  • кашкавал - 4 парчета
  • яйца - 1 бр.
  • грис - 1 с.л.
  • галета - 2 с.л.
  • царевично брашно - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Счупете яйцето в чиния и го разбийте с тел. В друга чиния смесете галетата с гриса.

Вземете парче кашкавал и го оваляйте първо в царевичното брашно. Потопете в яйцата и последно оваляйте в сместа от грис и галета.

Изпържете в горещ тиган с олио от двете страни до приятен, златист загар.

Извадете върху кухненска хартия и оставете леко да се охлади.

Сервирайте кашкавала пане в подходяща чиния и с желаната от вас гарнитура.

Панираният кашкавал с грис е много вкусен.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: