Начин на приготвяне
Загрейте олиото и запържете бутчетата до апетитен златист загар. Извадете ги.
В същата мазнина запържете наситнения лук. Щом омекне, прибавете нарязаните на ленти чушки. Бъркайте непрекъснато и ги задушете за няколко минути.
Прибавете в тигана наситнените домат и чесън. След още няколко минути готвене сипете сметаната и водата, разбъркайте и свалете от огъня.
Поръсете с индийско орехче, бял пипер и сол на вкус.
Наредете пилешките бутчета в тава за печене. Отгоре сипете зеленчуковата смес и покрийте тавата с фолио.
Загрейте фурната на 180 градуса и печете 30-тина минути. Накрая махнете фолиото и поръсете с настъргания кашкавал. Печете до неговото разтопяване.
Бутчетата с чушки и кашкавал на фурна са много вкусни.