Ezine.bg»Рецепти»Сандвичи»Брускети»Кашкавалени брускети

Кашкавалени брускети

Кашкавалени брускети
Снимка: Албена Асенова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
14 бр.
"Следобедът у дома не минава без кашкавалени брускети"

Необходими продукти

  • кашкавал - 100 грама
  • франзела - 1 брой
  • крема сирене - 100 грама
  • яйца - 1 брой
  • масло - за намазване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете франзелата на филийки (леко по диагонал).

Намажете ги с омекналото масло.

Отделно разбийте яйцето заедно с крема сиренето. Настържете кашкавала и го добавете към яйчената смес.

Объркайте добре и и разпределете върху филийките.

Загрейте фурната на 190 градуса. Изпечете брускетите до готовност. Накрая може да ги поръсите със зелен лук, магданоз или каквото обичате.

Кашкавалените брускети са готови.

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: