Начин на приготвяне
Ароматната багета се нарязва на тънко за кростините.
Запичаме кростините на тостера. След това намазваме част от тях с краве масло, крема сирене и песто Дженовезе, защото ще направим различни вкусове кростини.
Върху кростините намазани с краве масло поръсваме риган, поставяме по едно парче Ементал и отгоре чери домат.
Върху кростините, които сме намазали с крема сирене, поръсваме с босилек и отгоре зелени маслини. Върху другите кростини, намазани с крема сирене, поставете парче синьо сирене и отгоре разрязана смокиня.
Накрая върху кростините, намазани с песто Дженовезе , поставете извара и чери домат. Така приготвените кростини с песто и сирена ги сервираме като предястия, подходящи са за посрещане на гости. Да ви е сладко!