ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Сушеница»Филе Елена със сминдух и чубрица

Филе Елена със сминдух и чубрица

АнтонияАнтония
Новак
34626
Филе Елена със сминдух и чубрица1 / 4
07/03/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Домашно филе Елена със сминдух и чубрица"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте много добре свинското филе. Прехвърлете го в подходяща тава и го покрийте хубаво с морската сол.

Оставете го да престои така за 24 часа. След това го измийте отново и го подсушете. Оваляйте го много добре в смесените подправки.

Закачете месото на сухо и проветриво място.

След около 2-3 седмици сушеницата е готова, но през това време трябва да я проверявате, за да не мухляса или да не се изсуши прекалено много.

Филето Елена със сминдух и чубрица е готово.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: