Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Кебап»Свински кебап с вино и ориз

Свински кебап с вино и ориз

МагдаленаМагдалена
Новак
116
Свински кебап с вино и ориз
Снимка: Деси
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
3
"Насладете се на свинския кебап с вино и ориз"

Необходими продукти

  • свинско месо - 700 г
  • ориз - 1 ч.ч.
  • червено вино - 1 ч.ч.
  • лук - 3 глави
  • магданоз - за украса
  • подправка за винен кебап
  • черен пипер
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на полумесеци, а свинското на хапки.

Задушете лука в голяма тенджера с олио и вода.

Щом омекне, добавете свинското месо.

Овкусете с подправката и налейте виното.

Оставете винения кебап да къкри и през това време сварете ориза.

Поднесете го по желание с пресен магданоз.

Свинският кебап с вино и ориз е много вкусен.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: