Чорба от агнешко месо

IvankaIvanka
Новак
83
26
42
23/01/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 590
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме в подсолена вода агнешкото месо, нарязано на парчета с 1/3 от лука.

Прибавяме към чорбата ориза и го варим 15 минути.

Задушаваме останалият лук заедно с червения пипер в маслото с малко вода, след което също ги прибавяме към чорбата.

Варим още 5-6 минути и правим застройка с разбитото кисело мляко и яйцето, които прибавяме на тънка струйка с разбъркване.

Поръсваме готовата чорба с черен пипер и ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар