Курбан чорба с овче месо

14/01/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо16 330
  • Преглеждания за месеца363
  • Преглеждания за седмицата31
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета, залива се със студена вода и се оставя да се вари.

Когато заври, се маха образувалата се пяна. Щом месото омекне, се добавят нарязаните зеленчуци.

Посолява се и се вари до пълна готовност на месото. Сервира се гореща.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар