Курбан чорба с овче месо

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
281
27
241
14/01/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 660
  • Преглеждания за месеца252
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Курбан Чорба

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета, залива се със студена вода и се оставя да се вари.

Когато заври, се маха образувалата се пяна. Щом месото омекне, се добавят нарязаните зеленчуци.

Посолява се и се вари до пълна готовност на месото. Сервира се гореща.

Силиконов накрайник за тенджера-29%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Силиконов накрайник за тенджера
7.00 лв.
5.00 лв.
Виж ››

Бъдете практични, бъдете модерни и не пропускайте да се снабдите с удобния за употреба накрайник за тенджера с универсален размер

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар