Пиле каша с лимон

Марина НордМарина НордНовак1219
23/12/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 643
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се сварява в леко подсолена вода и се обезкостява. Маслото се загрява и в него се запържват първо нарязаните моркови, а след това и брашното.

Разрежда се с бульона от варенето на пилето. Добавя се месото и се оставя на слаб огън.

Яйцата се разбиват и се добавят по малко при непрекъснато бъркане.

Лимонът се изстисква и със сока се подправя кашата. Поръсва се с черен пипер и се вари, докато се посгъсти. Ако кашата стане прекалено гъста, се разрежда с още бульон.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар