Агнешки котлети по френски

13/08/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене90 мин.
  • Общо120 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 669
  • Преглеждания за месеца74
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешките котлети се начукват и се поръсват със сол и черен пипер.

Запържват се леко в част от маслото. Заливат се с виното, похлупват се и се оставят да се задушат. Когато са готови, се изваждат, отцеждат и се оставят да изстинат.

Овалват се в галетата и разбитите яйца и се запържват в останалото масло.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар