Агнешки котлети по френски

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
225
27
220
13/08/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 412
  • Преглеждания за месеца99
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешките котлети се начукват и се поръсват със сол и черен пипер.

Запържват се леко в част от маслото. Заливат се с виното, похлупват се и се оставят да се задушат. Когато са готови, се изваждат, отцеждат и се оставят да изстинат.

Овалват се в галетата и разбитите яйца и се запържват в останалото масло.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар