Ezine.bg»Рецепти»Солени печива»Солен пай»Италиански бутер пай с бекон

Италиански бутер пай с бекон

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni
Новак
1464932k
Италиански бутер пай с бекон3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
6

Необходими продукти

  • бекон - 5 бр. тънко нарязани, сурови
  • камамбер - 200 г
  • бутертесто - 1 диск около 270 г
  • черен пипер - щипка
  • риган - щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разстелете бутер тестото върху хартия за печене. Разточете и сложете в тава 26 см заедно с хартията.

Надупчете с вилица. Навийте краищата на тестото на гънки. Наредете хоризонтално ред камамбер, ред бекон. Намажете с прясно мляко бутер пая. Поръсете черен пипер и риган.

Печете любимия солен пай 5 мин. на 200 градуса, после на 170 градуса до готовност.

Италианският бутер пай с бекон е страхотен!

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: