ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Кебап»Странджански винен кебап

Странджански винен кебап

Марина НордМарина Норд
Новак
1k33927520
Странджански винен кебап
23/01/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
120 мин.
Порции
6
"Елате в Странджа, за да видите как се приготвя най-вкусния винен кебап"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива и нарязва на кубчета. Маста се загрява и в нея се запържва месото.

Добавят се нарязаният на ситно лук, чесън и пасираните домати. Поръсва се с червения пипер и брашното. Разбърква се и се добавя лимонът, нарязан на филийки, лютите чушки и виното.

Посолява се и се оставя да се задушава до пълна готовност на месото.

Рейтинг

4.4
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: