Ezine.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени гъби»Пълнени печурки с бекон и кашкавал

Пълнени печурки с бекон и кашкавал

Пълнени печурки с бекон и кашкавал
Снимка: Елена Стефанова Йорданова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
8
"Чудни пълнени печурки с кашкавал и бекон - една, две няма да ви стигнат"

Необходими продукти

  • масло - 50 грама
  • гъби - 8 големи печурки
  • кашкавал - 100 грама
  • бекон - 100 грама
  • магданоз - пресен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете печурките, махнете пънчето им и с помощта на лъжичка леко издълбайте вътрешността им.

Сложете по резенче масло във всяка гъба, наредете ги в тава и запечете за 10 минути на 200 градуса.

Извадете и напълнете с наситнения бекон, настърган кашкавал и пресен магданоз.

Включете на горния реотан и върнете пълнените гъби, за да се разтопи кашкавалът.

Пълнените печушки с бекон и кашкавал са вкусни и лесни.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: