Начин на приготвяне
За тази рецепта използвайте само средната част на пилешките крилца.
Направете прорез на месото, достигайк до кокала. Внимателно отлепете месото с помощта на пръстите го избутайте, за да стигне до другия край. След това обърнете месото, за да отиде кожата от вътрешната му страна.
Оформя се нещо като джобче, висящо на двете тънки кокалчета на крилцето. ПОсоелте отвън.
Наситнете продуктите за плънката и ги овкусете с черен пипер.
Гребвайте с малка лъжичка от плънката и напълнете хубаво джобчетата - внимавайте да не се отдели месото от кокалите.
След това панирайте крилцата в брашното, след това потопете в разбитите яйца и накрая оваляйте хубаво в галета.
Загрейте олио и изпържете крилцата до готовност. Отцедете пърженото пиле върху кухненска хартия и увийте фолио около кокалчетата.
Панираните крилца, пълнени с кашкавал и бекон са готови.