Подлучена агнешка кавърма

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
05/11/2009
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 564
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 750 гр. може и овче
  • лук - 2 връзки, най - добре пресен
  • чесън - 3 връзки
  • кисело мляко - 200 г
  • масло - 100 г
  • сол
  • черен пипер
  • ориз - 200 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета, посолява се и се поръсва със ситно счукан черен пипер, залива се с малко топла вода и се пече във фурната, докато започне да се къса.

Прибавят се оризът и маслото.

Кавърмата се залива с 3 чаени чаши топла вода, разбърква се и се допича.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ДАНИ
ДАНИ
22.03.2014 16:03
Всичко разбрах, само не разбрах какво правим с лукът, чесъна и киселото мляко?! И въобще всички рецепти ви са толкова смотани, че може да ги ползват само начинаещи, който идея си нямат от кулинария!
1
0