Хрупки с карфиол

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Новак
8822k17k
Хрупки с карфиол
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
15
"Насладете се на тези хрупки от карфиол с чаша топла напитка"

Необходими продукти

  • карфиол - 165 г
  • брашно - 220 г
  • краве масло - 80 г
  • яйце - 1 бр. голямо
  • сол - 1 и 1/2 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накъсайте карфиола на розички и го смелете в блендер.

Чукнете яйцето вътре заедно с нарязаното масло и брашното.

Отново пуснете блендера, докато се получи лепкаво тесто.

Оформете тънки солени бисквитки от тази смес с леко намазнени ръце и ги наредете в тава върху хартия за печене.

Сложете ги да се печат за около 15 минути.

Подредете ги в чинията за сервиране и им се насладете в компанията на близки приятели.

Хрупките с карфиол са много вкусни.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: